Časový limit vašej relácie čoskoro vyprší v dôsledku neaktivity. Kliknutím na tlačidlo OK predĺžite časový limit o ďalších 120 minút.
X
Kliknite a potiahnite pre otočenie. Kliknite pre zvetšenie.
- Záruka 10 rokov
- Tovar skladom u vás následujúci pracovný deň
- Odpoveď na cenový dopyt do 24 hodín
- Sme tu pre vás
Popis a parametry
- Bezdotykový elektrický sušič rúk je náhradou za papierové uteráky, ktoré sú nákladné a neefektívne. Sušič sa automaticky zapína priložením rúk k fotobunke. Maximálny čas nepretržitej činnosti je 40 sekúnd. Po tomto čase sa musia ruky od sušiča odtiahnuť a následne znovu priložiť s cieľom pokračovania v sušení. Sterilizácia komory nasávaného vzduchu vrátane filtrov UV svetlom. Kovový kryt zvyšuje odolnosť proti poškodeniu a vandalizmu.
- farba: strieborná
- materiál: kov
- efektívny čas sušenia: 20 s
- vzdialenosť zopnutia senzora: 15 – 20 cm
- prietok vzduchu: 1,62 m3/min.
- rýchlosť prúdenia vzduchu: 216 km/h
- stupeň krytia: IP21
- výkon: 1 250 – 1 650 W
- napätie: 230 V
- rozmery v x š x h: 26 x 18 x 15,7 cm
- hlučnosť: 80 dB
- hmotnosť: 3 kg
- LED indikátor stavu zapnutia, ochrana proti prehriatiu, nadprúdová ochrana, ochrana pred skratom, automatický ohrev, spojovací materiál je súčasťou balenia
- Stupeň krytia IP21: Ochrana pred vniknutím predmetov väčších ako 12 mm. Chránené proti kvapkajúcej vode 1 + 0,5 mm za minútu. Jednotka je umiestnená vo svojej pracovnej polohe a otáča sa okolo vertikálnej osi. Čas skúšky 10 minút.
Špecifikácia
Informácie o produkte
Názov produktu | Bezdotykový elektrický sušič rúk Jet Dryer Mini |
---|---|
Značka | Jet Dryer |
Predajná jednotka | kus |
Stránka papierového katalógu | 1999 |
Parametr
Šírka (mm) | 180 mm |
---|---|
Hĺbka (mm) | 157 mm |
Výška (mm) | 260 mm |
Prietok vzduchu (m³/min) | 1.62 m³/min |
Menovitý výkon (W) | 1650 W |
Farba | SIVÁ |
Napätie (V) | 230 V |
Hlučnosť (dB) | 80 dB |
Materiál krytu | kov |
Krytie IP | IP 21 |
Čas zasychania | 20 s |
Hmotnosť (kg) | 3 kg |
Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.