Kožené rukavice CXS, béžové

X
Kožené rukavice CXS, béžové
51,36 €
 bez DPH
61,63 € s DPH
balenie
Kód produktu (SKU): : Vyberte variantu: veľkosť rukavice
  • Záruka 10 rokov
  • Tovar skladom u vás následujúci pracovný deň
  • Odpoveď na cenový dopyt do 24 hodín
  • Sme tu pre vás

Popis a parametry

  • Klasické pracovné rukavice z kvalitnej jemnej lícovej bravčovice. Chrbát rukavice z bravčovicovej štiepenky.
  • veľkosť: 9 – 10
  • materiál: lícová bravčovica, chrbát z bravčovicovej štiepenky
  • farba: béžová
  • typ: nezateplené
  • povrch: nepovrstvené
  • kategória: CAT 2
  • certifikácia: EN 388 (2111), EN 420
  • balenie: 12 párov
  • EN 420: Definuje všeobecné požiadavky na dizajn a konštrukciu rukavíc, neškodnosť, pohodlie a účinnosť, označenie a informácie platné pre všetky ochranné rukavice. Informácie sú priložené v návode.
  • EN 388: Táto európska norma špecifikuje požiadavky, metódy skúšania, označovanie a dodávané informácie pre ochranné rukavice proti mechanickým rizikám spôsobeným oderom, rezom čepeľou, trhaním a prepichnutím. Norma je použiteľná len spolu s EN 420. Stupeň ochrany sa udáva v zátvorke za normou, napríklad EN 388 (4131), v poradí: - ochrana proti oderu (0 – 4),
  • - rezu čepeľou (0 – 4),
  • - trhanie (0 – 5), - prepichnutie (0 – 4).
  • CAT 1: Osobné ochranné prostriedky jednoduchej konštrukcie, ktorých návrh vychádza z toho, že používateľ je schopný sám zhodnotiť úroveň ochrany proti rizikám, ktoré môže používateľ včas a bezpečne rozpoznať. Táto skupina výrobkov je označovaná ako prvá kategória. Patria sem napríklad OOP chrániace proti povrchovému mechanickému pôsobeniu (záhradnícke rukavice), proti t
  • Norma EN 388 : 2111
  • Norma EN 420 : áno

Špecifikácia

Informácie o produkte

Názov produktu Kožené rukavice CXS, béžové
Značka CXS
Predajná jednotka balenie
Stránka papierového katalógu 1999

Parametr

Materiál Koža
Model nezateplené
Počet párov 12
Plocha s povlakom Žiadne
Norma EN 420 áno
Norma EN 388 2111

Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.