Latexové rukavice vhodné na použitie v potravinárstve.
Zaisťujú bezpečnosť a hygienu pri práci.
Rukavice sú univerzálne, je možné ich použiť na ľavú aj pravú ruku.
Veľmi mäkké, pohodlné a pružné.
Spĺňajú normy EN 420:2003 + A1:2009 et EN374:2003 nízka chemická odolnosť, EN374:2003 mikroorganizmy, EN ISO 374-1:2016 B, EN ISO 374-5:2016 mikroorganizmy.
EN 420: Definuje všeobecné požiadavky na dizajn a konštrukciu rukavíc, neškodnosť, pohodlie a účinnosť, označenie a informácie platné pre všetky ochranné rukavice.
EN 374: Táto európska norma určuje požiadavky na rukavice tak, aby pri použití chránili používateľa pred chemikáliami a/alebo mikroorganizmom a stanovuje názvy na používanie. Zahŕňa terminológiu týkajúcu sa ochrany rúk a ochranných rukavíc. Norma sa používa súčasne s EN 420. Táto norma nestanovuje požiadavky na ochranu proti mechanickým rizikám. Požiadavky sa týkajú predovšetkým: penetrácie, permeácie, mechanických vlastností, označovania a rozsahu informácií poskytovaných výrobcom.
Latexové rukavice vhodné na použitie v potravinárstve.
Zaisťujú bezpečnosť a hygienu pri práci.
Rukavice sú univerzálne, je možné ich použiť na ľavú aj pravú ruku.
Veľmi mäkké, pohodlné a pružné.
Spĺňajú normy EN 420:2003 + A1:2009 et EN374:2003 nízka chemická odolnosť, EN374:2003 mikroorganizmy, EN ISO 374-1:2016 B, EN ISO 374-5:2016 mikroorganizmy.
EN 420: Definuje všeobecné požiadavky na dizajn a konštrukciu rukavíc, neškodnosť, pohodlie a účinnosť, označenie a informácie platné pre všetky ochranné rukavice.
EN 374: Táto európska norma určuje požiadavky na rukavice tak, aby pri použití chránili používateľa pred chemikáliami a/alebo mikroorganizmom a stanovuje názvy na používanie. Zahŕňa terminológiu týkajúcu sa ochrany rúk a ochranných rukavíc. Norma sa používa súčasne s EN 420. Táto norma nestanovuje požiadavky na ochranu proti mechanickým rizikám. Požiadavky sa týkajú predovšetkým: penetrácie, permeácie, mechanických vlastností, označovania a rozsahu informácií poskytovaných výrobcom.
Popis a podrobné informácie
CE : áno
Norma EN 374-2 : áno
Norma EN 420 : áno
Norma EN 374-1 : áno
X
Kliknite a potiahnite pre otočenie. Kliknite pre zvetšenie.
Latexové rukavice vhodné na použitie v potravinárstve.
Zaisťujú bezpečnosť a hygienu pri práci.
Rukavice sú univerzálne, je možné ich použiť na ľavú aj pravú ruku.
Veľmi mäkké, pohodlné a pružné.
Spĺňajú normy EN 420:2003 + A1:2009 et EN374:2003 nízka chemická odolnosť, EN374:2003 mikroorganizmy, EN ISO 374-1:2016 B, EN ISO 374-5:2016 mikroorganizmy.
EN 420: Definuje všeobecné požiadavky na dizajn a konštrukciu rukavíc, neškodnosť, pohodlie a účinnosť, označenie a informácie platné pre všetky ochranné rukavice.
EN 374: Táto európska norma určuje požiadavky na rukavice tak, aby pri použití chránili používateľa pred chemikáliami a/alebo mikroorganizmom a stanovuje názvy na používanie. Zahŕňa terminológiu týkajúcu sa ochrany rúk a ochranných rukavíc. Norma sa používa súčasne s EN 420. Táto norma nestanovuje požiadavky na ochranu proti mechanickým rizikám. Požiadavky sa týkajú predovšetkým: penetrácie, permeácie, mechanických vlastností, označovania a rozsahu informácií poskytovaných výrobcom.