Časový limit vašej relácie čoskoro vyprší v dôsledku neaktivity. Kliknutím na tlačidlo OK predĺžite časový limit o ďalších 120 minút.
X
Kliknite a potiahnite pre otočenie. Kliknite pre zvetšenie.
8,60 €
bez DPH
10,58 € s DPH
pár Kód produktu (SKU): : Vyberte variantu: veľkosť rukavice
- Záruka 10 rokov
- Tovar skladom u vás následujúci pracovný deň
- Odpoveď na cenový dopyt do 24 hodín
- Sme tu pre vás
Prínosy pre spoločnosť a životné prostredie
Tento obal je úplne alebo čiastočne recyklovaný, čo znamená, že bol navrhnutý z materiálov pochádzajúcich z recyklovaných zdrojov (viac informácií nájdete v technických špecifikáciách).
Tento výrobok je úplne alebo čiastočne recyklovaný, čo znamená, že bol navrhnutý z materiálov pochádzajúcich z recyklovaných zdrojov (viac informácií nájdete v technických špecifikáciách).
Tento výrobok má označenie Oeko-Tex, ktoré zaručuje, že textílie nie sú škodlivé pre zdravie v súlade so špecifikáciami definovanými týmto označením.
Viac o spoločenskej zodpovednosti Tento výrobok je úplne alebo čiastočne recyklovaný, čo znamená, že bol navrhnutý z materiálov pochádzajúcich z recyklovaných zdrojov (viac informácií nájdete v technických špecifikáciách).
Tento výrobok má označenie Oeko-Tex, ktoré zaručuje, že textílie nie sú škodlivé pre zdravie v súlade so špecifikáciami definovanými týmto označením.
Špecifikácia
Informácie o produkte
Názov produktu | Nylonové rukavice Ansell HyFlex® 11-818 polomáčané v nitrile, 1 pár |
---|---|
Značka | Ansell |
Predajná jednotka | pár |
Stránka papierového katalógu | 1999 |
Parametr
Typ ochrany | Ľahká záťaž |
---|---|
Materiál | Nylon |
Povlak | Nitril |
Plocha s povlakom | Dlaň |
Farba | Modrá |
Model | nezateplené |
Na jedno použitie | nie |
CE | áno |
Norma EN 420 | áno |
Eco-label - Oeko-Tex Standard 100 | Oeko-Tex Standard 100, 1408033, Centexbel |
Na použitie v potravinárstve | nie |
Počet párov | 1 |
Norma EN 388 | 3121A |
Dĺžka (cm) | 20 cm |
Recyklovaný obal (%) | 70 % |
Recyklovaný výrobok (%) | 0 % |
Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.