Časový limit vašej relácie čoskoro vyprší v dôsledku neaktivity. Kliknutím na tlačidlo OK predĺžite časový limit o ďalších 120 minút.
X
Kliknite a potiahnite pre otočenie. Kliknite pre zvetšenie.
- Plastové (HDPE) nádoby ideálne na skladovanie a prevoz potravín, sypkých aj tuhých látok a pod.
- Vhodné pre potravinársky, chemický a farmaceutický priemysel.
- Nádoby sú vybavené troma držadlami: dve na prenášanie nádoby a jedno na vylievanie obsahu.
- Nádoby je možné uzavrieť a otvoriť štvrtinovým pootočením, bezpečnostné tlačidlo.
- Stohovateľné, vodoodolné vyhotovenie.
- Max. teplota plneného obsahu je 70 °C, teplota nádoby pred uzatvorením a skladovaním max. 30 °C.
- Certifikácia pre styk s potravinami.
- UN certifikát pre tuhé látky.
- UN označenie pre tuhé látky:Takto označený výrobok je certifikovaný a vyhovuje medzinárodným predpisom pre balenie a prepravu nebezpečného materiálu. UN označenie špecifikuje typ obalu, v ktorom sú nebezpečné tuhé látky prepravované, jeho charakteristiku a možnosti využitia.
- HACCP:Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov (Hazard Analysis and Critical Control Points) vo výrobe potravín je jeden zo základných nástrojov, ako účinne predchádzať rizikám ohrozujúcim bezpečnosť potravín. Vytvorenie a zavedenie systému HACCP sa vyžaduje povinne u všetkých výrobcov potravín na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 zo dňa 29. apríla 2004 o hygiene potravín. Certifikácia systému HACCP je preukázateľným potvrdením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.
Zobraziť viac detailov
- Záruka 10 rokov
- Tovar skladom u vás následujúci pracovný deň
- Odpoveď na cenový dopyt do 24 hodín
- Sme tu pre vás
Vyberte z 2 variantov tohto modelu
- Kapacita (L)
- 20 L
- Celková výška (mm)
- 377 mm
- Názov produktu
- Plastové valcové kontajnery Click Pack, 20 - 25 l
- Značka
- Curtec
- Predajná jednotka
- kus
- Stránka papierového katalógu
- 1999
- Farba
- Modrá/biela
- Ø otvoru (mm)
- 295 mm
- Norma
- UN X skupina I
- Max. prevádzková teplota (°C)
- 70 °C
- Systém HACCP
- áno
- Materiál
- plast
- Na použitie v potravinárstve
- áno
- Čistý Ø (mm)
- 338 mm
- Norma UN pre prepravu
- áno
- Kapacita (L)
- 25 L
- Celková výška (mm)
- 457 mm
- Názov produktu
- Plastové valcové kontajnery Click Pack, 20 - 25 l
- Značka
- Curtec
- Predajná jednotka
- kus
- Stránka papierového katalógu
- 1999
- Farba
- Modrá/biela
- Ø otvoru (mm)
- 295 mm
- Norma
- UN X skupina I
- Max. prevádzková teplota (°C)
- 70 °C
- Systém HACCP
- áno
- Materiál
- plast
- Na použitie v potravinárstve
- áno
- Čistý Ø (mm)
- 338 mm
- Norma UN pre prepravu
- áno
Spoločný popis pre všetky modely
- Plastové (HDPE) nádoby ideálne na skladovanie a prevoz potravín, sypkých aj tuhých látok a pod.
- Vhodné pre potravinársky, chemický a farmaceutický priemysel.
- Nádoby sú vybavené troma držadlami: dve na prenášanie nádoby a jedno na vylievanie obsahu.
- Nádoby je možné uzavrieť a otvoriť štvrtinovým pootočením, bezpečnostné tlačidlo.
- Stohovateľné, vodoodolné vyhotovenie.
- Max. teplota plneného obsahu je 70 °C, teplota nádoby pred uzatvorením a skladovaním max. 30 °C.
- Certifikácia pre styk s potravinami.
- UN certifikát pre tuhé látky.
- UN označenie pre tuhé látky:Takto označený výrobok je certifikovaný a vyhovuje medzinárodným predpisom pre balenie a prepravu nebezpečného materiálu. UN označenie špecifikuje typ obalu, v ktorom sú nebezpečné tuhé látky prepravované, jeho charakteristiku a možnosti využitia.
- HACCP:Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov (Hazard Analysis and Critical Control Points) vo výrobe potravín je jeden zo základných nástrojov, ako účinne predchádzať rizikám ohrozujúcim bezpečnosť potravín. Vytvorenie a zavedenie systému HACCP sa vyžaduje povinne u všetkých výrobcov potravín na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 zo dňa 29. apríla 2004 o hygiene potravín. Certifikácia systému HACCP je preukázateľným potvrdením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.
Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.