Plastové (HDPE) nádoby ideálne na skladovanie a prevoz potravín, sypkých aj tuhých látok a pod.
Vhodné pre potravinársky, chemický a farmaceutický priemysel.
Nádoby sú vybavené troma držadlami: dve na prenášanie nádoby a jedno na vylievanie obsahu.
Nádoby je možné uzavrieť a otvoriť štvrtinovým pootočením, bezpečnostné tlačidlo.
Stohovateľné, vodoodolné vyhotovenie.
Max. teplota plneného obsahu je 70 °C, teplota nádoby pred uzatvorením a skladovaním max. 30 °C.
Certifikácia pre styk s potravinami.
UN certifikát pre tuhé látky.
UN označenie pre tuhé látky:Takto označený výrobok je certifikovaný a vyhovuje medzinárodným predpisom pre balenie a prepravu nebezpečného materiálu. UN označenie špecifikuje typ obalu, v ktorom sú nebezpečné tuhé látky prepravované, jeho charakteristiku a možnosti využitia.
HACCP:Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov (Hazard Analysis and Critical Control Points) vo výrobe potravín je jeden zo základných nástrojov, ako účinne predchádzať rizikám ohrozujúcim bezpečnosť potravín. Vytvorenie a zavedenie systému HACCP sa vyžaduje povinne u všetkých výrobcov potravín na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 zo dňa 29. apríla 2004 o hygiene potravín. Certifikácia systému HACCP je preukázateľným potvrdením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.
Plastové (HDPE) nádoby ideálne na skladovanie a prevoz potravín, sypkých aj tuhých látok a pod.
Vhodné pre potravinársky, chemický a farmaceutický priemysel.
Nádoby sú vybavené troma držadlami: dve na prenášanie nádoby a jedno na vylievanie obsahu.
Nádoby je možné uzavrieť a otvoriť štvrtinovým pootočením, bezpečnostné tlačidlo.
Stohovateľné, vodoodolné vyhotovenie.
Max. teplota plneného obsahu je 70 °C, teplota nádoby pred uzatvorením a skladovaním max. 30 °C.
Certifikácia pre styk s potravinami.
UN certifikát pre tuhé látky.
UN označenie pre tuhé látky:Takto označený výrobok je certifikovaný a vyhovuje medzinárodným predpisom pre balenie a prepravu nebezpečného materiálu. UN označenie špecifikuje typ obalu, v ktorom sú nebezpečné tuhé látky prepravované, jeho charakteristiku a možnosti využitia.
HACCP:Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov (Hazard Analysis and Critical Control Points) vo výrobe potravín je jeden zo základných nástrojov, ako účinne predchádzať rizikám ohrozujúcim bezpečnosť potravín. Vytvorenie a zavedenie systému HACCP sa vyžaduje povinne u všetkých výrobcov potravín na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 zo dňa 29. apríla 2004 o hygiene potravín. Certifikácia systému HACCP je preukázateľným potvrdením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.
Popis a podrobné informácie
X
Kliknite a potiahnite pre otočenie. Kliknite pre zvetšenie.
Plastové (HDPE) nádoby ideálne na skladovanie a prevoz potravín, sypkých aj tuhých látok a pod.
Vhodné pre potravinársky, chemický a farmaceutický priemysel.
Nádoby sú vybavené troma držadlami: dve na prenášanie nádoby a jedno na vylievanie obsahu.
Nádoby je možné uzavrieť a otvoriť štvrtinovým pootočením, bezpečnostné tlačidlo.
Stohovateľné, vodoodolné vyhotovenie.
Max. teplota plneného obsahu je 70 °C, teplota nádoby pred uzatvorením a skladovaním max. 30 °C.
Certifikácia pre styk s potravinami.
UN certifikát pre tuhé látky.
UN označenie pre tuhé látky:Takto označený výrobok je certifikovaný a vyhovuje medzinárodným predpisom pre balenie a prepravu nebezpečného materiálu. UN označenie špecifikuje typ obalu, v ktorom sú nebezpečné tuhé látky prepravované, jeho charakteristiku a možnosti využitia.
HACCP:Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov (Hazard Analysis and Critical Control Points) vo výrobe potravín je jeden zo základných nástrojov, ako účinne predchádzať rizikám ohrozujúcim bezpečnosť potravín. Vytvorenie a zavedenie systému HACCP sa vyžaduje povinne u všetkých výrobcov potravín na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 zo dňa 29. apríla 2004 o hygiene potravín. Certifikácia systému HACCP je preukázateľným potvrdením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.