Polyesterové rukavice Ansell ActivArmr® 42-474

X
Polyesterové rukavice Ansell ActivArmr® 42-474
20,90 €
 bez DPH
25,08 € s DPH
pár
Kód produktu (SKU):   1503244
  • Záruka 10 rokov
  • Tovar skladom u vás následujúci pracovný deň
  • Odpoveď na cenový dopyt do 24 hodín
  • Sme tu pre vás

Popis a parametry

  • Pracovné rukavice odolné proti vysokým teplotám.
  • Mäkké a pohodlné rukavice umožňujú prerušovanú manipuláciu so suchými predmetmi až do teploty 180 °C.
  • Odolné proti roztrhnutiu alebo prerezaniu.
  • Schopnosť absorpcie potu.
  • Spĺňajú normy EN 420, EN 388 a EN 407.
  • EN 420: Definuje všeobecné požiadavky na dizajn a konštrukciu rukavíc, neškodnosť, pohodlie a účinnosť, označenie a informácie platné pre všetky ochranné rukavice.
  • EN 388: Táto európska norma špecifikuje požiadavky, metódy skúšania, označovanie a dodávané informácie pre ochranné rukavice proti mechanickým rizikám spôsobeným oderom, rezom čepeľou, trhaním a prepichnutím. Norma je použiteľná len spolu s EN 420. Stupeň ochrany sa udáva v zátvorke za normou, napríklad EN 388 (4131), v poradí: ochrana proti oderu (0 – 4), rezu čepeľou (0 – 4), trhaniu (0 – 5), prepichnutiu (0 – 4).
  • EN 407: Táto európska norma špecifikuje požiadavky, metódy skúšania, informácie pre používateľov a označovania ochranných rukavíc proti teplu a/alebo ohňu. Mala by sa používať pre všetky rukavice, ktoré chránia ruky pred teplom a/alebo plameňmi v jednej alebo vo viacerých z nasledujúcich podôb: oheň, kontaktné teplo, konvekčné teplo, radiačné (sálavé) teplo, malé rozstreknuté častice alebo veľké množstvá roztaven
  • Norma EN 407 : X2XXXX
  • Norma EN 388 : 2241B
  • Norma EN 420 : áno
  • CE : áno

Špecifikácia

Informácie o produkte

Značka Ansell
Predajná jednotka pár
Stránka papierového katalógu 1999

Parametr

Veľkosť rukavice 9
Materiál Polyester
Farba Sivá
Ochrana proti porezaniu 2
Norma EN 388 2241B
Počet párov 1
CE áno
Norma EN 420 áno
Norma EN 407 X2XXXX
Typ ochrany Vysoké teploty

Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.