Časový limit vašej relácie čoskoro vyprší v dôsledku neaktivity. Kliknutím na tlačidlo OK predĺžite časový limit o ďalších 120 minút.
Protiúnavová priemyselná rohož Hygimat s dierovaným povrchom, 90 x 180 cm
X
Kliknite a potiahnite pre otočenie. Kliknite pre zvetšenie.
- Záruka 10 rokov
- Tovar skladom u vás následujúci pracovný deň
- Odpoveď na cenový dopyt do 24 hodín
- Sme tu pre vás
Popis a parametry
- Protiúnavová rohož pre zvýšenie pohodlia pri pracovnom státí.
- Vhodná na pracoviská s vyšším nárokom na hygienu ako sú zdravotné zariadenia, výroba potravín, pohostinstvá a mokré pracoviská, ktoré vyžadujú odvod vody.
- Vyrobená z gélovej peny potiahnutá gumovou vrstvou s antimikrobiálnymi vlastnosťami
- Odolná proti chemikáliám.
- Jednoduchá údržba čistiacimi prostriedkami alebo sterilizácia parou.
- Požiarne testovaná podľa BS EN 13501-1 trieda Dfl – s1, rohož je protišmyková v kategórii R11 podľa DIN 51130.
- Hrúbka rohože (mm) : 17 mm
Prínosy pre spoločnosť a životné prostredie
Tento obal je 100 % recyklovateľný, čo znamená, že po skončení jeho životnosti možno všetky jeho zložky recyklovať oddelene prostredníctvom osobitných spôsobov recyklácie.
Tento obal je úplne alebo čiastočne recyklovaný, čo znamená, že bol navrhnutý z materiálov pochádzajúcich z recyklovaných zdrojov (viac informácií nájdete v technických špecifikáciách).
Tento obal je úplne alebo čiastočne recyklovaný, čo znamená, že bol navrhnutý z materiálov pochádzajúcich z recyklovaných zdrojov (viac informácií nájdete v technických špecifikáciách).
Špecifikácia
Informácie o produkte
Predajná jednotka | kus |
---|---|
Stránka papierového katalógu | 1999 |
Parametr
Typ povrchu | plný povrch |
---|---|
Hrúbka rohože (mm) | 17 mm |
Protišmykové | áno |
Dĺžka (mm) | 1800 mm |
Šírka (mm) | 900 mm |
Farba | Čierna |
Použiteľné v prostredí | Interiér |
Recyklovaný obal (%) | 100 % |
Recyklovateľné obaly | Áno - 100% |
Max. prevádzková teplota (°C) | 80 °C |
Min. prevádzková teplota (°C) | -5 °C |
Hmotnosť (kg) | 5.2 kg |
Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.