Časový limit vašej relácie čoskoro vyprší v dôsledku neaktivity. Kliknutím na tlačidlo OK predĺžite časový limit o ďalších 120 minút.
- Záruka 10 rokov
- Tovar skladom u vás následujúci pracovný deň
- Odpoveď na cenový dopyt do 24 hodín
- Sme tu pre vás
Popis a parametry
- Pracovné chemické rukavice vhodné do chemického priemyslu a laboratórií.
- Mäkký dvojdielny pletený podklad chráni a absorbuje pot.
- Zakrivené prsty a palce.
- Spĺňajú normy EN 374-3, EN 374-2, EN 388, EN 420.
- EN 420: Definuje všeobecné požiadavky na dizajn a konštrukciu rukavíc, neškodnosť, pohodlie a účinnosť, označenie a informácie platné pre všetky ochranné rukavice.
- EN 374: Táto európska norma určuje požiadavky na rukavice tak, aby pri použití chránili používateľa pred chemikáliami a/alebo mikroorganizmom a stanovuje názvy na používanie. Zahŕňa terminológiu týkajúcu sa ochrany rúk a ochranných rukavíc. Norma sa používa súčasne s EN 420. Táto norma nestanovuje požiadavky na ochranu proti mechanickým rizikám. Požiadavky sa týkajú predovšetkým: penetrácie, permeácie, mechanických vlastností, označovania a rozsahu informácií poskytovaných výrobcom.
- EN 388: Táto európska norma špecifikuje požiadavky, metódy skúšania, označovanie a dodávané informácie pre ochranné rukavice proti mechanickým rizikám spôsobeným oderom, rezom čepeľou, trhaním a prepichnutím. Norma je použiteľná len spolu s EN 420. Stupeň ochrany sa udáva v zátvorke za normou, napríklad EN 388 (4131), v poradí: ochrana proti oder
- Norma EN 374-2 : áno
- Norma EN 420 : áno
- CE : áno
- Norma EN 388 : 3121
- Norma EN 374-3 : BCD
Špecifikácia
Informácie o produkte
Značka | Ansell |
---|---|
Predajná jednotka | pár |
Stránka papierového katalógu | 1999 |
Parametr
Veľkosť rukavice | 9 |
---|---|
Farba | Červená |
Typ ochrany | chemikálie |
Materiál výstelky | Coton |
Norma EN 374-3 | BCD |
Norma EN 374-2 | áno |
CE | áno |
Norma EN 420 | áno |
Dĺžka (cm) | 35.5 cm |
Norma EN 388 | 3121 |
Počet párov | 1 |
Materiál | PVA |
Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.