Časový limit vašej relácie čoskoro vyprší v dôsledku neaktivity. Kliknutím na tlačidlo OK predĺžite časový limit o ďalších 120 minút.
X
Kliknite a potiahnite pre otočenie. Kliknite pre zvetšenie.
- Záruka 10 rokov
- Tovar skladom u vás následujúci pracovný deň
- Odpoveď na cenový dopyt do 24 hodín
- Sme tu pre vás
Popis a parametry
- Kombinované pracovné rukavice z jemnej a pevnej syntetickej kože.
- Pre väčší komfort je chrbát rukavice vyrobený zo strečového a prispôsobiteľného Spandexu a oblasť kĺbov z neoprénu.
- Silikónová potlač dlane a prstov zlepšuje uchopenie predmetu.
- EN 420: Definuje všeobecné požiadavky na dizajn a konštrukciu rukavíc, neškodnosť, pohodlie a účinnosť, označenie a informácie platné pre všetky ochranné rukavice. Informácie sú priložené v návode.
- EN 388: Táto európska norma špecifikuje požiadavky, metódy skúšania, označovanie a dodávané informácie pre ochranné rukavice proti mechanickým rizikám spôsobeným oderom, rezom čepeľou, trhaním a prepichnutím. Norma je použiteľná len spolu s EN 420. Stupeň ochrany sa udáva v zátvorke za normou, napríklad EN 388 (4131), v poradí: - ochrana proti oderu (0 – 4),
- - rezu čepeľou (0 – 4),
- - trhanie (0 – 5), - prepichnutie (0 – 4).
- CAT 1: Osobné ochranné prostriedky jednoduchej konštrukcie, ktorých návrh vychádza z toho, že používateľ je schopný sám zhodnotiť úroveň ochrany proti rizikám, ktoré môže používateľ včas a bezpečne rozpoznať. Táto skupina výrobkov je označovaná ako prvá kategória. Patria sem napríklad OOP chrániace proti povrchovému mechanickému pôsobeniu (záhradnícke rukavice), proti t
- Norma EN 420 : áno
Špecifikácia
Informácie o produkte
Názov produktu | Kombinované rukavice Shark, veľ. 9 |
---|---|
Značka | CXS |
Predajná jednotka | pár |
Stránka papierového katalógu | 636 |
Parametr
Veľkosť rukavice | 9 |
---|---|
Materiál | KOŽENKA |
Farba | ČERVENÁ/ČIERNA |
Model | nezateplené |
Balenie (ks) | 1 pár |
Plocha s povlakom | ŽIADNE |
Norma EN 420 | ÁNO |
Norma EN 388 | 2132 |
Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.