Časový limit vašej relácie čoskoro vyprší v dôsledku neaktivity. Kliknutím na tlačidlo OK predĺžite časový limit o ďalších 120 minút.
Výsuvný hliníkový rebrík Basic, 3 x 7 priečok
X
Kliknite a potiahnite pre otočenie. Kliknite pre zvetšenie.
- Záruka 10 rokov
- Tovar skladom u vás následujúci pracovný deň
- Odpoveď na cenový dopyt do 24 hodín
- Sme tu pre vás
Popis a parametry
- Viacúčelové rebríky vyrobené z odolných hliníkových lisovaných profilov vhodné na prácu vo výškach.
- Je možné použiť ako stojací dvojitý, výsuvný alebo oporný rebrík.
- Drážky na povrchu priečok a protišmykové pätky pre väčšiu bezpečnosť.
- Bezpečnostné háčiky zabraňujú náhodnému rozloženiu rebríka.
- Certifikované podľa TÜV a EN 131.
- ČSN EN 131: Určuje základné konštrukčné znaky, požiadavky a skúšobné metódy pre rebríky. Sú normalizované požiadavky na materiály, vyhotovenie, povrchovú úpravu a ďalej na jednotlivé časti (kĺby, zaisťovacie zariadenia, stúpadlá, plošina a pod.). TÜV: Nemecké technické kontrolné združenie organizácií, ktoré sa zaoberajú testovaním výrobkov všetkého druhu, s cieľom ochrany ľudí a životného prostredia proti rôznym nebezpečenstvám.
- Vyrobené v EÚ
- Max. zaťaženie (kg) : 150 kg
Prínosy pre spoločnosť a životné prostredie
Tento výrobok má certifikát TÜV Rheinland, ktorého cieľom je zaručiť konzistentnú úroveň kvality s plne neutrálnymi postupmi kontroly výroby v súlade so špecifikáciami definovanými touto značkou.
Špecifikácia
Informácie o produkte
Názov produktu | Výsuvný hliníkový rebrík Basic, 3 x 7 priečok |
---|---|
Predajná jednotka | kus |
Stránka papierového katalógu | 1999 |
Parametr
Počet ramien | 3 |
---|---|
Počet priečok | 3 x 7 |
Pracovná výška v rozloženom stave (m) | 4.23 m |
Materiál | HLINÍK |
Dĺžka podlahovej plochy (cm) | 126 cm |
Max. zaťaženie (kg) | 150 kg |
Norma EN | EN 131 |
Hmotnosť (kg) | 9.1 kg |
Label TUV | ÁNO |
Pôvod produktu | Vyrobené v EÚ |
Celková šírka (cm) | 45 cm |
Pracovná výška v zloženom stave (m) | 1.17 m |
Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.