Časový limit vašej relácie čoskoro vyprší v dôsledku neaktivity. Kliknutím na tlačidlo OK predĺžite časový limit o ďalších 120 minút.
X
Kliknite a potiahnite pre otočenie. Kliknite pre zvetšenie.
- Záruka 10 rokov
- Tovar skladom u vás následujúci pracovný deň
- Odpoveď na cenový dopyt do 24 hodín
- Sme tu pre vás
Popis a parametry
- Dlhšie povrstvené pracovné rukavice z bavlneného úpletu v zimnom vyhotovení.
- Hrubšia vrstva PVC pokrýva celú rukavicu.
- Vďaka väčšej dĺžke rukavice chráni tiež časť predlaktia.
- Zdrsnenie dlane a prstov zlepšuje uchopenie predmetu.
- EN 420: Definuje všeobecné požiadavky na dizajn a konštrukciu rukavíc, neškodnosť, pohodlie a účinnosť, označenie a informácie platné pre všetky ochranné rukavice. Informácie sú priložené v návode.
- EN 511: Táto európska norma špecifikuje požiadavky a metódy skúšania pre rukavice chrániace proti chladu zdieľanému konvekciou (konvekčnému chladu) a chladu zdieľanému vedením (kontaktnému chladu) až do -50 °C. Tento chlad môže súvisieť s klimatickými podmienkami alebo s priemyselnou činnosťou. Špecifické hodnoty rôznych tried vyhotovenia sú rozlíšené špeciálnymi požiadavkami pre každú triedu rizika alebo špeciálne oblasti použitia. Skúšky výrobku udávajú iba triedy vyhotovenia, ale nie stupeň ochrany.
- EN 388: Táto európska norma špecifikuje požiadavky, metódy skúšania, označovanie a dodávané informácie pre ochranné rukavice proti mechanickým rizikám spôsobeným oderom, rezom čepeľou, trhaním a prepichnutím. Norma je použiteľná len spolu s EN 420. Stupeň ochrany sa udáva v zátvorke za normo
- Norma EN 511 : X1X
- Norma EN 388 : 4221
- Norma EN 420 : áno
Špecifikácia
Informácie o produkte
Značka | CXS |
---|---|
Predajná jednotka | balenie |
Stránka papierového katalógu | 1999 |
Parametr
Veľkosť rukavice | 11 |
---|---|
Materiál | PVC |
Typ ochrany | zateplené |
Norma EN 420 | áno |
Norma EN 511 | X1X |
Norma EN 388 | 4221 |
Počet párov | 6 |
Technické údaje | Norrma: EN 388, EN 420, EN 511 , Povrch: máčané |
Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.