Časový limit vašej relácie čoskoro vyprší v dôsledku neaktivity. Kliknutím na tlačidlo OK predĺžite časový limit o ďalších 120 minút.
- Záruka 10 rokov
- Tovar skladom u vás následujúci pracovný deň
- Odpoveď na cenový dopyt do 24 hodín
- Sme tu pre vás
Popis a parametry
- Klasické pracovné rukavice v zimnom vyhotovení s tuhou manžetou z hrubej bavlnenej tkaniny.
- Teplá plyšová podšívka chráni ruky pred chladom a mrazom pri práci vonku i v chladnejších prevádzkach.
- Vhodné na použitie v suchom prostredí, stavebníctve a logistike.
- EN 420: Definuje všeobecné požiadavky na dizajn a konštrukciu rukavíc, neškodnosť, pohodlie a účinnosť, označenie a informácie platné pre všetky ochranné rukavice. Informácie sú priložené v návode.
- EN 511: Táto európska norma špecifikuje požiadavky a metódy skúšania pre rukavice chrániace proti chladu zdieľanému konvekciou (konvekčnému chladu) a chladu zdieľanému vedením (kontaktnému chladu) až do -50 °C. Tento chlad môže súvisieť s klimatickými podmienkami alebo s priemyselnou činnosťou. Špecifické hodnoty rôznych tried vyhotovenia sú rozlíšené špeciálnymi požiadavkami pre každú triedu rizika alebo špeciálne oblasti použitia. Skúšky výrobku udávajú iba triedy vyhotovenia, ale nie stupeň ochrany.
- EN 388: Táto európska norma špecifikuje požiadavky, metódy skúšania, označovanie a dodávané informácie pre ochranné rukavice proti mechanickým rizikám spôsobeným oderom, rezom čepeľou, trhaním a prepichnutím. Norma je použiteľná len spolu s EN 420. Stupeň ochrany sa udáva v zátvorke za normo
- Norma EN 420 : áno
- Norma EN 388 : 3244
- Norma EN 511 : X3X
Špecifikácia
Informácie o produkte
Značka | CXS |
---|---|
Predajná jednotka | pár |
Stránka papierového katalógu | 1999 |
Parametr
Veľkosť rukavice | 11 |
---|---|
Plocha s povlakom | Žiadne |
Materiál | Koža |
Norma EN 420 | áno |
Typ ochrany | zateplené |
Technické údaje | Norrma: EN 388, EN 511, EN 420 |
Norma EN 511 | X3X |
Norma EN 388 | 3244 |
Počet párov | 1 |
Recenzie sú skutočné a spoľahlivé. Ak sa chcete dozvedieť viac o postupoch overovania a kontroly, kliknite sem.